Contacte

“Et rescabalaré tot el que s'ha menjat la llagosta”

Aquesta és la crida a la resta que no ha doblegat el genoll al Baal de la colonització.

Escriu-nos només, si pots, amb la mà al cor, contestar afirmativament les preguntes que hi ha tot seguit:

  1. Estimes la llengua i la nació catalana?

  2. Tens un anhel fondo i constant de veure restituïdes la plenitud i la unitat de la nació i de la llengua catalana?

  3. Consideres que restituir a la llengua catalana la seva genuïna originalitat i el seu lloc d'única llengua nacional és un punt fonamental i innegociable de la regeneració nacional ?

  4. Estàs a punt per a treballar de manera sistèmatica, intel.ligent i coordinada per a bastir la regeneració lingüística i nacional?

  5. Tens la sincera voluntat de ser radicalment sincer amb tu mateix i amb els teus companys tot el temps que duri el procés?

  6. Has deixat enrera l'afany de protagonisme i pots entendre que ets una eina de l'Esperit d'aquesta nació fonamental per a la regeneració?

  7. Pots apagar televisons i ràdios, girar-te d'esquena al discurs i als models que s'hi transmeten i abocar-te de ple a la tasca de posar els fonaments i donar cos a la nova consciència nacional de dignitat, de plenitud i d'unitat?

  8. Et veus amb cor de deixar al teva vella vida enrera i aplegar-te amb els qui volen viure els valors de la nova consciència: la integritat, la simplicitat, el contacte genuï amb un mateix i amb els altres, bastint i visquent la regeneració nacional?

Conditions d’utilisation : en transmettant ce formulaire, vous acceptez de nous communiquer les données qu’il contient, protégées par notre charte de confidentialité et la loi sur la protection des données.
captcha
Reload